Over ons

Ruime ervaring

Na jarenlange ervaring te hebben opgedaan in de groepspraktijk de Smilekliniek heb ik besloten mijn eigen droom te realiseren.  Mijn doel is kwalitatieve en duurzame tandheelkundige behandelingen te realiseren in een ontspannen en persoonlijke sfeer. Daarenboven proberen wij zo ecologisch mogelijk te werken zonder in te boeten op de hygiëne-voorschriften.

Samenwerking

Om dit te realiseren is een goede samenwerking noodzakelijk, zowel tussen de tandarts en patiënt als tussen de tandarts en het tandtechnisch labo. Daarom werken wij samen met een gerenommeerd en modern tandtechnisch labo waar kwaliteit en persoonlijke service hoog in het vaandel gedragen worden.

Assistente

Bovendien krijg ik de hulp van tandarts-assistentes Lindsay en Lotte. Zij zijn uw eerste aanspreekpunt wat betreft afspraken en informatie. Zij assisteren tijdens de behandeling en staan ook in voor de sterilisatie volgens de wettelijk opgelegde normen. Dankzij hun hulp kunnen wij een efficiënte en persoonlijke behandeling in een ontspannen sfeer garanderen.